Termeni si conditii

  1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.gammis.ro acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu firma GAMMIS.

Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor firmei GAMMIS, precum si altor persoane interesate.

GAMMIS nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.

 

  1. Drepturi de proprietate intelectuala

 2.1. Drepturi de autor

GAMMIS SRL este autorul site-ului de fata, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, desenele, imaginile, secvențele sonore precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea GAMMIS SRL sau a unor terti care au autorizat GAMMIS SRL sa le utilizeze.

Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv – dar fara a se limita la acestea – tot continutul format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor/ sectiunilor/ minisite-urilor/ showroom-urilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de/si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newsletter-e etc,) apartin GAMMIS SRL, fiind proprietatea acesteia.

Reproducerile, partiale sau integrale, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in site-ul ”www.gammis.ro” sunt autorizate, cu conditia, ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea firmei. Orice fapta de acest gen poate constitui infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute in scris pe adresa: Jud. Sibiu, Loc. Medias, Str. Brateiului, Nr. 35.

 

2.2. Drepturi de marca

Numele GAMMIS, logo-ul GAMMIS sunt marca inregistrata de catre GAMMIS SRL.

Numele DACIA , logo-ul (blazon) DACIA numele autovehiculelor din gama DACIA sunt marci inregistrata de Automobile Dacia SA şi utilizate în mod autorizat de către  GAMMIS.

Numele altor marci sunt pentru simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de firma cum ar fi (lubrifianti, anvelope, piese auto, etc.).

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinuta, in prealabil, autorizatia de la proprietarul marcii, constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

  1. Informatii despre produse si servicii

Site-ul ”www.gammis.ro” are ca scop prezentarea generala si promovarea gamei de produse si de servicii distribuite de firmei GAMMIS.

GAMMIS SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la produse, modele, caracteristici tehnice, dotari standard sau optionale si preturi, in orice moment, fara notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta neconditionat ca orice informatie existenta pe site nu este si nu poate fi considerata drept oferta ferma de produse sau de servicii.

Informatiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de catre GAMMIS SRL.

Caracteristicile produselor si autovehiculelor prezentate pe site-ul ”www.gammis.ro” sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.

 

  1. Informatii despre serviciile de finantare

Rubrica Finantare propune oferte si tarife, in general, supuse unor termene și conditii depinzand de acceptarea dosarelor de catre organismul care finanteaza. Datele nu sunt contractuale. Inscrierea coordonatelor dumneavostra pe prezentul site nu constituie, in nici un caz, un angajament contractual si nu este echivalentul unei oferte de finantare.

Numai semnarea unei oferte prealabile de finantare si depunerea tuturor documentelor necesare, va permite responsabilului de finantare sa se pronunte definitiv in privinta cererii dumneavoastra de finantare. Data fiind trasatura interactiva a site-ului, ofertele care se fac aici, pot varia fara ca acestea sa poata angaja raspunderea responsabilului de finantare. Ofertele sunt valabile cu conditia acceptarii dosarului de catre finantator.

 

  1. Date personale

Pentru informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

 

  1. Date fara caracter personal

Informațiile fără caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele, interesele principale și pasiunile dumneavoastra, sunt utilizate pentru a va propune produse și servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.

Este posibil să obținem informații în mod automat dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizati, la platforma computerului dumneavoastra și la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.

 

  1. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul ”www.gammis.ro” necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la GAMMIS. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie, prin urmare, sa contactati departamentul de marketing al GAMMIS.

GAMMIS SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecand de la site-ul ”www.gammis.ro” si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

  1. Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. GAMMIS SRL nu va putea fi tinuta responsabila pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

GAMMIS SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site. GAMMIS SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca GAMMIS SRL este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului ”www.gammis.ro” si/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta.

In caz de forta majora, GAMMIS SRL si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, etc.

Acest site contine link-uri catre site-uri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea GAMMIS SRL. De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.

 

  1. Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti pot fi considerate competente.

  1. Actualizarea conditiilor generale

”Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si GAMMIS SRL in privinta utilizarii site-ului nostru. GAMMIS SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza, in orice moment, accesul la site, precum si Conditiile Generale. De aceea, va rugam sa vizitati, in mod regulat, aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

 

 

Back to top