Programare online test drive

TESTEAZA DACIA

Te intrebi ce model ţi se potriveşte? Înscrie-te la un test drive cu modelul Dacia care ţi se potriveşte. Vezi toate noile autovehicule disponibile pentru test drive şi descoperă universul Dacia.

Testează o mașină Dacia în condiții reale de trafic. Admiră designul mașinii, bucură-te de confortul oferit, testează-i dotările, simte plăcerea de a conduce… Toate aceste senzații unice sunt imposibil de descris într-o broșură. Alege simplitatea și află răspunsuri la toate întrebările tale testând mașina în condiții reale de trafic.

O gamă de mașini noi disponibile pentru test drive. Dinamică, agilă, confortabilă, sportivă, modulară… Cauți mașina ideală? Nu mai aștepta! Dacia îți oferă șansa de a testa gratuit unul dintre modele noastre înainte de a lua decizia finală. Ce poate fi mai grozav?

Înscrierea la test drive este foarte simplă. Selectează modelul, completează datele tale personale. În doar câțiva pași, te poți înscrie la test drive online, iar apoi faci programarea la dealerul tău Gammis. Vei fi contactat de un reprezentant Gammis pentru a programa data si ora test drive-ului.

Ne vedem în curând!

FORMULAR PROGRAMARE

Back to top