Bare de pavilion modulare

Pregătit pentru orice tip de activități, Noul Jogger te ajută să transporți echipamente direct pe barele de pavilion care pot fi reașezate transversal sau poți monta rapid o cutie portbagaj de plafon. Să pornim la drum!

Spații de depozitare cu un volum de 24 l

Noua Dacia Jogger se remarcă prin spații de depozitare generoase, cu multe compartimente ingenioase și ușor accesibile, pentru toți pasagerii.

Măsuțe rabatabile

Ne-am gândit la toate! În spate, copiii își pot configura spațiul de călătorie cu ajutorul măsuțelor rabatabile.

Media Control

Media Control îți face viața mai ușoară la bord: suport fix pentru smartphone, afișaj de bord 3,5″, comenzi pe volan și 2 difuzoare. Beneficiază de mai multe opțiuni, prin conectarea smartphone-ului prin Bluetooth® sau utilizarea aplicației Dacia Media Control. Accesează sistemul de navigație și muzica preferată direct de pe telefonul tău!

Media Display

Cu cele 4 difuzoare și ecranul tactil de 8″, Media Display asigură un control îmbunătățit asupra funcțiilor atunci când ești la volan. Interfața sa intuitivă este compatibilă cu Bluetooth® și Android AutoTM & Apple CarPlayTM.

Media Nav

Media Nav este un sistem complet: radio, multimedia, navigație, compatibilitate cu Android AutoTM și Apple CarPlayTM, conectivitate wireless și 6 difuzoare integrate. Pornește la drum fără nicio grijă!

Fază scurtă cu tehnologie LED

Faruri cu aprindere automata ce oferă vizibilitate optimă, indiferent de condițiile de drum.

Frână de parcare electronică

Frâna de parcare asistată electric este mai ergonomică și ușor de utilizat, oferind astfel o funcționalitate îmbunătățită.

Card hands-free

Totul e mai ușor: încuie și descuie vehiculul cu cardul hands-free.

Back to top