Accesorii Logan MCV

Accesorii create special pentru Logan MCV, practice și utile în orice călătorie

Cârlig de remorcare „gât de lebădă”

Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Fiind un accesoriu original, acesta este perfect compatibil cu Logan MCV.

Suport de biciclete

Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion

Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion

Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Cotieră cu compartiment

Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe din cauciuc

Protejează interiorul noului tău Logan cu aceste covorașe impermeabile și ușor de curățat. Covorașul pentru șofer se fixează cu cleme.

Parasolar

Sunt ușor de instalat și demontat și oferă un plus de confort pasagerilor în zilele cu soare puternic.

Huse pentru scaune

Aceste huse, create special pentru modelul Logan MCV, sunt ușor de montat și de curățat și protejează tapițeria originală a mașinii.

Protecție modulară pentru portbagaj EasyFlex

Protejează portbagajul pentru transportarea obiectelor voluminoase sau murdare. EasyFlex se adaptează cu ușurință oricărei configurații a locurilor din spate.

Tavă de portbagaj și grilaj de separare

Aceste accesorii practice și ușor de curățat îți permit să transporți în condiții optime animalul de companie.

Plasă orizontală pentru portbagaj

Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare și fixare a obiectelor transportate. Este disponibilă și în varianta verticală.

Protecție prag portbagaj și organizator mobil

Acest accesoriu protejează pragul portbagajului pentru a putea încărca obiecte voluminoase fără griji. Organizatoarele de portbagaj îți permit să exploatezi spațiul în mod optim și să transporți obiectele cât mai organizat.

Scaun pentru copii Duoplus Isofix

Un scaun confortabil, reglabil și ușor de instalat pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani.

Alarmă

Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea ușilor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Cutie neagră video

Acest sistem integrat, automat și autonom înregistrează imagini video ale oricăror incidente de pe parcursul călătoriei.

Cameră retrovizoare

Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Back to top