Accesorii Logan MCV Stepway

Accesorii create special pentru Logan MCV Stepway, practice și utile în orice călătorie.

Suport de biciclete

Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Portbagaj de pavilion

Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Bare de pavilion

Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Cotieră cu compartiment

Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Parasolar

Sunt ușor de instalat și demontat și oferă un plus de confort pasagerilor în zilele cu soare puternic.

Covorașe din cauciuc

Protejează interiorul noului tău Logan MCV Stepway cu aceste covorașe impermeabile și ușor de curățat. Covorașul pentru șofer se fixează cu cleme.

Pachet audio Focal

Sistemul audio Focal cuprinde 6 difuzoare (2 difuzoare tweeter, 2 difuzoare față, 2 difuzoare spate), un subwoofer și telecomandă, oferind o experiență audio de înaltă fidelitate în orice călătorie.

Tavă de portbagaj și grilaj de separare

Aceste accesorii practice și ușor de curățat îți permit să transporți în condiții optime animalul de companie.

Protecție modulară pentru portbagaj EasyFlex

Poți transporta fără griji obiecte voluminoase sau murdare. EasyFlex se adaptează cu ușurință oricărei configurații a locurilor din spate.

Plasă verticală

Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare și fixare a obiectelor transportate. Disponibilă și în varianta orizontală.

Organizator de portbagaj mobil

Pentru organizarea diverselor obiecte din portbagaj. Utilizate împreună, cele două accesorii asigură o organizare optimă a portbagajului

Scaun pentru copii Duoplus Isofix

Un scaun confortabil, reglabil și ușor de instalat pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani.

Alarmă

Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea portierelor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Cutie neagră video

Acest sistem integrat, automat și autonom înregistrează imagini video ale oricăror incidente de pe parcursul călătoriei.

Senzori de parcare față și spate

Orice manevră este mult mai simplă grație acestui sistem ce detectează eventualele obstacole din fața sau din spatele mașinii și te avertizează prin semnale sonore.

Back to top