Accesorii Dacia Sandero

Descoperă gama de accesorii create special pentru Sandero, acestea adaugă personalitate și confort mașinii tale.

Set de cârlige de remorcare demontabile fără unelte

Datorită articulației sferice demontabile cu ușurință și fără unelte, acest set de cârlige de remorcare este recomandat pentru o utilizare frecventă, neafectând în niciun fel aspectul estetic al autovehiculului tău.

Suport de biciclete

Ușor de prins pe cârligul de remorcare, fără niciun fel de reglare, este cel mai practic și sigur mod de transport a maximum 3 biciclete. Suportul este pliabil și poate fi basculat, păstrând portbagajul accesibil, chiar și când sunt biciclete fixate pe el.

Bare pentru pavilion din aluminiu

Simplificate, ușor și rapid de montat, acestea sunt ideale pentru a transporta un suport pentru biciclete, un suport pentru schiuri
sau o cutie-portbagaj pentru pavilion și pentru a mări capacitatea de încărcare a autovehiculului

Cutie-portbagaj moale pentru pavilion Ranger

Permite transportul unei cantități de până la 340 de litri. Confecționată din pânză moale și impermeabilă și echipată cu curele de fixare a încărcăturii.

Cotieră pe scaun

Pentru a oferi șoferului un plus de confort, poți utiliza această cotieră reglabilă pe înălțime, rabatabilă și glisabilă.

Încărcător prin inducție pentru smartphone pe consola centrală

Ideal pentru reîncărcarea telefonului mobil în autovehicul în timp ce conduci. Încărcare prin inducție prin simplul contact pe suportul de încărcare. 100 % confort și simplitate!

Măsuță auto multifuncțională în partea din spate.

Profită de această măsuță auto detașabilă din partea din spate pentru a sprijini o carte sau alimente sau pentru a fixa o sticlă de băutură în suportul pentru pahare. Poți să îi schimbi poziția cu ajutorul unui cârlig pentru bagaje.

Umeraș auto pe tetieră

Foarte util pentru a agăța cu grijă hainele pe spatele scaunului din față. Demontabil și ușor de instalat, acesta devine repede
indispensabil în viața de zi cu zi. Finisajul său cromat îi oferă un aspect elegant și estetic.

Apărătoare de noroi

Protejează-ți în mod eficient partea inferioară a caroseriei autovehiculului împotriva stropilor de apă și de noroi și împotriva pietricelelor.

Organizarea în interiorul autovehiculelor de serviciu

Ergonomic și funcțional, acest set se potrivește perfect în portbagajul autovehiculului tău, permițându-ți să îți transformi autovehiculul privat într-un autovehicul de serviciu. Setul include o tavă din plastic pentru depozitare și un opritor pentru marfă care au fost supuse la teste de rezistență la impact. Complet detașabil, setul îți permite să-ți retransformi autovehiculul într-unul privat ca să te poți bucura de el în toate situațiile.

Protecție modulară Easyflex pentru portbagaj

Acoperă întreg spațiul destinat încărcăturii pentru transportarea obiectelor voluminoase. Versatilă și impermeabilă, această protecție modulară se poate plia și deplia cu ușurință pentru a se adapta la poziția scaunelor din spate.

Protecții pentru partea inferioară a portierelor

Accentuează stilul robust al autovehiculului tău protejându-i în același timp pragurile portierelor!

Alarmă

Datorită unei protecții perimetrice, volumetrice și antifurt, detectează orice tentativă de deschidere, de efracție sau de mișcare în zona încărcăturii, precum și orice tentativă de pornire a autovehiculului.

Cameră video pentru marșarier

Un plus de confort în timpul manevrelor! Când treapta de marșarier este activată, zona din spatele autovehiculului poate fi vizualizată direct pe ecranul de navigare.

Frână parcare

Frâna de parcare asistată electric ofera un plus de confort

Senzori

Esentiali pentru efectuarea cu siguranta a oricarei manevre. Te avertizeaza de orice obstacol din fata sau din spate.

Back to top