Accesorii Dacia Sandero Stepway – OLD

Descoperă gama completă de accesorii create special pentru Sandero Stepway.

Cârlig de remorcare detașabil fără unelte

Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei bărci, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Când nu se utilizează, se poate demonta foarte ușor, fără unelte speciale.

Suport de biciclete

Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion

Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion

Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Jante Runway de 16 inchi

Pentru un look modern și dinamic, alege jantele Runway de 16 inchi create special pentru Sandero Stepway!

Praguri iluminate

Accesoriu luminos pentru praguri, cu finisaje din aluminiu, ce conferă o notă de eleganță mașinii tale.

Protecție prag portbagaj

Un accesoriu creat special pentru Sandero Stepway, util pentru protejarea barei din spate.

Cotieră cu compartiment

Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe din cauciuc

Protejează interiorul noului tău Sandero Stepway cu aceste covorașe impermeabile și ușor de curățat. Covorașul pentru șofer se fixează cu cleme.

Tavă de portbagaj

Această tavă de portbagaj, creată special pentru Logan, protejează mocheta originală atunci când transporți obiecte murdare.

Organizator de portbagaj mobil

Pentru organizarea diverselor obiecte din portbagaj. Utilizate împreună, cele două accesorii asigură o organizare optimă a portbagajului.

Cutie neagră video

Acest sistem integrat, automat și autonom înregistrează imagini video ale oricăror incidente de pe parcursul călătoriei.

Alarmă

Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea portierelor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Scaun pentru copii Duoplus Isofix

Un scaun confortabil, reglabil și ușor de instalat pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani.

Cameră retrovizoare

Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Back to top