Accesorii Dacia Logan

Descoperă accesoriile pentru a-ți personaliza Loganul după preferințe.

Kit atelaj gat de lebada cu 13 pini

Esential pentru remorcarea sau transportarea in conditii de siguranta a echipamentului tale, cum ar fi portbicicleta, remorca, rulota, ambarcatiunea sau echipamentele profesionale. De asemenea, le furnizeaza alimentare electrica. Asigura compatibilitatea totala cu vehiculul dvs.

Suport de biciclete

Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete. Fiind rabatabil și pivotant, suportul de biciclete nu împiedică accesul la portbagaj.

Bare de pavilion

Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion

Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

 

Tableta spate pe sistemul multifunctional

Asezati o carte, o prajitura sau o sticla in portpaharul de pe tableta spate mobila.

Cutie frigorifică

Capacitate: 20 l. Greutate: 4,3 kg. Dimensiuni: L 42 x I 42 x l 30. Alimentare: priza de 12 volti CC din interiorul vehiculului sau priza standard de 230 volti CA Temperatura: la 18 grade sub temperatura ambianta.

Protecție iluminate pentru praguri

Îți permit să călătorești cu geamurile parțial deschise și te protejează de curent sau ploaie..

Cititor DVD portabil dual Nextbase Car 9

Pentru calatorii distractive si placute, echipati-va vehiculul cu un sistem DVD portabil si cu doua ecrane late de 9 toli. Redati filmele de pe DVD sau de pe alte suporturi media folosind portul USB. Pentru usurinta utilizarii, include o telecomanda si un accesoriu universal, testat la coliziune si usor de utilizat.

Protecție de portbagaj

Bagaje, cumparaturi, echipamente de agrement… Pe tot parcursul anului, incarcati si descarcati portbagajul vehiculului. Protejati-l permanent impotriva murdariei si limitati uzura si ruperea cu o mocheta de inalta calitate. Personalizat si durabil, se potriveste perfect in portbagaj si asigura o protectie optima. Usor de intretinut si foarte practic pentru utilizarea zilnica.

Captuseala pentru portbagaj

Poate fi montata rapid adaptandu-se la forma portbagajului si protejeaza foarte eficient mocheta originala datorita marginilor inalte. Este semirigida, usor de scos si curatat.

Organizator detasabil pentru portbagaj

Poti tine obiectele fixate in timpul calatoriei cu ajutorul acestui organizator flexibil.

Plasa pentru depozitare

Foarte utila pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni in interiorul porbagajului, in pozitia orizontala sau in pozitie verticala.

Alarmă

Datorita senzorilor perimetrici si de miscare si a protectiei antifurt, detecteaza orice tentativa de deschidere, de efractie sau de miscare in zona incarcaturii, dar si orice miscare a masinii.

Camera

Efectuezi mult mai usor orice manevra! Atunci cand conduci in marsarier, poti vizualiza zona din spatele masinii direct pe ecranul de navigatie.

Frână parcare

Frâna de parcare asistată electric ofera un plus de confort

Senzori

Esentiali pentru efectuarea cu siguranta a oricarei manevre. Te avertizeaza de orice obstacol din fata sau din spate.

Back to top