Accesorii Dacia Lodgy

Personalizează-ți Dacia Lodgy cu accesorii utile, create de specialiștii noștri!

Cârlig de remorcare „gât de lebădă”

Destinat tractării în siguranță a unei rulote, a unei remorci sau montării unui suport de biciclete. Fiind un accesoriu original, acesta este perfect compatibil cu Lodgy.

Suport de biciclete cu montare pe cârlig

Poți transporta în siguranță până la 3 biciclete.

Bare de pavilion

Sporește capacitatea de transport a mașinii tale cu aceste bare de pavilion la care poți atașa un suport de biciclete, un portschi sau o cutie-portbagaj de pavilion.

Portbagaj de pavilion

Pentru a nu renunța la lucrurile importante atunci când călătorești, folosește cutia-portbagaj și sporește considerabil volumul de transport al mașinii tale. Alege modelul potrivit pentru tine, în funcție de necesități.

Cotieră cu compartiment

Cotieră reglabilă pe înălțime, cu spațiu de depozitare inclus, pentru un plus de confort.

Covorașe textile

Covorașe textile concepute special pentru Lodgy. Covorașul pentru șofer se fixează rapid cu cleme.

Huse pentru scaune

Aceste huse create special pentru modelul Dokker Van sunt ușor de montat și de curățat și protejează tapițeria originală a mașinii.

Umeraș de tetieră

Un umeraș practic, ce se montează cu ușurință pe spătarul scaunelor din față.

Tavă de portbagaj

Această tavă de portbagaj, creată special pentru modelul Dokker, protejează mocheta originală atunci când transporți obiecte murdare.

Plasă pentru portbagaj

Plasa pentru portbagaj permite o mai bună organizare a obiectelor transportate. Este disponibilă și în varianta orizontală.

Organizator de portbagaj mobil

Pentru organizarea diverselor obiecte din portbagaj. Pentru o organizare optimă, folosește cele două accesorii în combinație.

Grilă despărțitoare

Permite separarea cu ușurință a portbagajul de habitaclu, pentru transportarea de animale, spre exemplu, sau a altor obiecte.

Senzori de parcare față și spate

Orice manevră este mult mai simplă grație acestui sistem ce detectează eventualele obstacole din fața sau din spatele mașinii și te avertizează prin semnale sonore.

Cameră retrovizoare

Afișează imaginea din spatele mașinii pe ecranul sistemului de navigație, pentru a simplifica manevrele efectuate cu spatele.

Alarmă

Dotată cu senzor perimetric și volumetric, această alarmă asigură protecție eficientă împotriva furturilor, detectând deschiderea ușilor, pătrunderea în autovehicul sau mișcarea din habitaclu.

Lanțuri de zăpadă

Sporesc siguranța în timpul iernii pe drumuri cu zăpadă.

Back to top