Piese de origine Dacia 

pentru călătorii fără griji

Foloseşte numai piese de schimb şi accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea şi garanţia constructorului şi pentru a asigura durata lungă de utilizare a vehiculului.

De ce să alegi piese de origine?

Piesa de origine Dacia este concepută, dezvoltată şi fabricată conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie.

Riscurile utilizării pieselor contrafăcute

Piesele contrafăcute pot dăuna fiabilităţii vehiculului, deoarece nu respectă caietul de sarcini Dacia şi nu sunt supuse testelor de conformitate şi de calitate impuse de producător. Posibilitatea apariţiei unor probleme cu consecinte grave, care afectează securitatea rutieră şi siguranţa la bord, de exemplu materialele de calitate slabă care nu vor rezista sau nu se vor deforma cu aceeaşi eficienţă ca cele de origine în momentul producerii unui impact.

Cum deosebim piesele de origine?

PPoţi identifica uşor piesele de origine Dacia, prin grafica specifică a ambalajului de origine, dar şi prin eticheta care conţine câteva elemente de securitate.
Elementele principale de identificare a unei etichete securizate Dacia sunt:

  • holograma care poartă marca Dacia
  • menţiunea „Piesă de Origine”
  • codul unic de trasabilitate

Pentru mai multe informatii: 0269.843.121

Back to top