Analize ulei

Informatii tehnice despre uleiuri

EFECTUAM ANALIZE DE ULEI PRIN PARTENERUL NOSTRU

SISTEMUL DE DIAGNOZE ANAC, UN SERVICIU CU VALOARE ADAUGATA AL GRUPULUI TOTAL

ANAC – ANAlize Comparative. Prin expertiza sa, Total ofera o gama completa de analize ale uleiului in exploatare, adaptata pentru orice aplicatie auto si industriala. Dintr-o simpla analiza a mostrei de ulei, ANAC stabileste un diagnostic aprofundat al uzurii tuturor componentelor mecanice (motor, transmisii, sisteme hidraulice) ale echipamentului dumneavoastra.

Serviciul ANAC (abrevierea pentru ANAlize Comparative) furnizeaza analize complete ale uleiului in exploatare si rapoarte de diagnoza a uzurii echipamentelor de la care s-au prelevat probele de ulei. ANAC ofera o gama complexa de analize ale fluidelor dedicate, adaptate pentru orice aplicatie auto si industriala

UN SERVICIU UNIC, UN INSTRUMENT DE DIAGNOZA A ULEIULUI IN EXPLOATARE 

Programul ANAC se remarca prin doua particularitati:

 1.  Aplicarea celor mai avansate tehnici de analiza a uleiului, intr-un laborator european echipat cu aparatura de ultima generatie 
 2. Folosirea unei baze de date unice:

  –  pentru autovehicule: la evaluarea limitelor de uzura, calculate pentru fiecare componenta auto lubrifiata (motor, cutie de viteze, punte, sistem hidraulic) si a limitelor de contaminare (analiza uleiului, lichidului de racire etc.) 
  –  pentru industrie: limite specifice de contaminare pentru toate uleiurile industriale, luand in considerare caracteristicile uleiului de baza (vascozitatea uleiului, contaminarea cu apa …), aditivarea si aplicarea.

DIAGNOSIS – O GAMA EXTINSA DE SERVICII DE LUBRIFIERE DEDICATA ACTIVITATII DVS

 • Autovehicule: Lucrari publice / Minerit, Transport de marfa sau de pasageri, Vehicule comerciale, Agricultura, Transport fluvial.
 • Industrie: Automobile, Aviatie, Petrochimie, Productia cimentului, Productia de energie, Industria alimentara, Prelucrarea metalelor, Producerea hartiei, Industria siderurgica, Industria textila, Prelucrarea lemnuluiCO

PESTE 45 DE ANI DE EXPERIENTA IN DIAGNOZELE DE ULEI

ANAC combina expertiza a trei companii care au fuzionat (in anul 2000): fostul grup Total (TDL), Fina (FinaCheck) si Elf (Anac- Diagoparc-Lubiana). Cunostintele tehnice privind comportamentul la uzura al motoarelor si calitatea reziduala a lichidului de racire / ulei de racire au fost combinate intr-o baza de date centrala, utilizata acum de laboratorul central de analiza din Ertvelde (Belgia), precum si de reteaua globala de laboratoare de analiza  Anac „Weblink”.

Astazi, ANAC este un instrument important pentru clientii Total din intreaga lume, ajutandu-i sa diminueza considerabil costurile de exploatare a parcului de vehicule si / sau utilaje. Datorita cantitatii enorme de date stocate in baza de date, ANAC a devenit partener al departamentului de cercetare si dezvoltare al multor producatori.

ANAC – DATE CHEIE:

 • Peste 15 000 de clienti la nivel mondial
 • Peste 4 millioane de mostre de ulei analizate 
 • Activ in peste 86 de tari
 • Repoarte de analiza valabile in 19 limbi de circulatie internationala
 • Laboratoare :

–  1 laborator principal in Europa, centrul ANAC din Ertvelde, Belgia, care gazduieste si baza de date comuna 
–  O retea internationala de laboratoare locale « Weblink », care se conecteaza la baza centrala de date.

 • Studii de caz care dovedesc reduceri importante de costuri utilizand analizele de ulei ANAC, de cel putin 10 la 1.
 • Utilizat de un numar important de constructori de echipamente grele (HITACHI , Daimler, DAF, VOLVO, RENAULT TRUCKS , JCB, DEUTZ,…) pentru monitorizarea vehiculelor cu garantii extinse sau contracte de mentenanta. 

Pentru o oferta detaliata și personalizata, va asteptam la Gammis

la tel 0741.022.004 – 0269.843.121. sau office@gammis.ro

Back to top