Despre noi

Istoric Gammis

Firma a fost infiintata in 13.01.1993 ca nevoie a gasirii unei noi surse de venit pentru familie in contextul economic foarte complex de dupa 1990.

Obiect de activitate era comert de tip ABC intr-un spatiu de 16 mp inchiriat. 

In acest ABC erau si produse care nu ii fac cinste omului temator de Dumnezeu.

Ianuarie 1993

In Octombrie 1993 in urma unei vizite la Tirgul International Bucuresti si a inspiratiei venite de la Dumnezeu am luat decizia ca in perioada octombrie 1993 si Mai 1994 sa transform magazinul din ABC in magazin specializat de piese auto.

Octombrie 1993

In 01.05.1994 am inceput comertul numai cu piese auto Multimarca si produse pentru intretinerea si exploatarea autovehiculelor.

 Activitatea s-a dezvoltat continuu si am devenit in scurt timp una din cele mai importante firme in domeniul pieselor auto pe piata locala.

Mai 1994

In Martie 1995 am deschis un nou spatiu comercial dedicat comertului cu piese auto Multimarca si a devenit si noul sediu al firmei.

In perioada urmatoare ne-am dezvoltat  o retea de distributie de piese  auto, uleiuri auto si industriale, anvelope pentru autoturisme, camioane si utilaje din toate domeniile de activitate , care cuprinde jud.SIBIU si jud.MURES, cu personal, mijloace si logistica necesara.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti: magazine de piese auto, service auto, parcuri auto, intreprinderi care utilizeaza uleiuri auto si industriale cit si societati comerciale agricole care dispun de utilaje agricole, etc.

Martie 1995

In Octombrie 2002 am inceput activitatea de service auto Multimarca intr-un spatiu inchiriat.

Octombrie 2002

In Iunie 2003  am incheiat “Contractul de Reparator” cu Automobile DACIA S.A. pentru Service in GARANTIE si postgarantie a autoturismelor DACIA.

Iunie 2003

In Septembrie 2006 am dat startul investitiei Complexului auto cu destinatie Reprezentanta DACIA, pentru asigurarea serviciilor complete in domeniul auto.

Septembrie 2006

In Octombrie 2006 am semnat “Contractul de AGENT” cu Automobile Dacia S.A., pentru Vanzarea de autoturisme noi DACIA.

Octombrie 2006

In Martie 2009 am finlizat investitia Complexului Auto din Medias, str.Brateiului, nr.35.

Martie 2009

In Decembrie 2009 datorita crizei economice, a experientei in service Multimarca si a pietei s-a pornit un proiect pentru specializarea service-ului si pentru marcile Audi, VW, Skoda si Seat, pe langa marca DACIA, care a necesitat scolarizarea personalului si achizitia de soft si scule specifice acestor marci.

Decembrie 2009

Criza economica din 2009 am resimtit-o mai profund in 2010 care ne-a prins destul de fragil din punct de vedere financiar, datorita creditelor pentru investitie, dar mana lui Dumnezeu a fost cu noi in aceasta perioada grea si am iesit cu bine.

De la infiintarea firmei ne-am luptat sa construim o echipa bazata pe doua valori.

 

  • Sa fim cinstiti noi cu noi si cu partenerii.
  • Sa fim harnici si gospodari.

 

Bazat pe aceste valori ne-am selectat si ales colegii.

2010

Astazi ne bucuram de o echipa consolidata, de parteneri buni un soclu care ne asigura prin voia lui Dumnezeu o stabilitate si o incredere in viitor.

2023
Back to top