Blog

Latest Industry News

PREGĂTIREA maşinii de iarnă.

Ce trebuie să faci, pentru ca anotimpul rece să nu te oprească din drum.

Iarna ne confruntăm de multe ori cu probleme în ceea ce priveşte autoturismul, în mare parte din cauza temperaturii foarte scăzute. Toate aceste neplăceri pot fi evitate dacă se face o verificare a autovehiculului înaite de instalarea anotimpului rece. Mici amănunte de care trebuie să ţineţi seama pentru a fi liniştiţi în ceea ce priveşte autoturismul.

Anvelopele

Anvelopele recomandate sunt cele de iarna, nu “All season”. Limita legală este de 1.5 mm (dacă măsuraţi cu un şubler adâncimea profilului, în partea cea mai uzată, nu trebuie să fie mai mică de atât). O adâncime mai mare a profilului nu aduce decât beneficii, atât la frânare cât şi la menţinerea aderenţei în viraje.

Schimbaţi anvelopele uzate! Chiar dacă asta înseamnă un efort financiar, preferaţi să cheltuiţi cu această schimbare, ţinând cont că de asta depinde siguranţa şi chiar viaţa dumneavoastră.

Dacă simţiţi o comportare „elastică” a maşinii la mişcări mici de volan, e bine să verificaţi presiunile [...]

FLUIDE EV: TOTAL QUARTZ SI TOTAL RUBIA.

LUBRIFIANTI PENTRU MASINI ELECTRICE

NOILE GAME DE LUBRIFIANTI PENTRU MASINI ELECTRICE TOTAL QUARTZ SI TOTAL RUBIA

Constrangerile pentru protejarea mediului si regulile care rezulta din ele obliga astazi industria auto sa inoveze constant si in acelasi timp sa raspunda cat mai fidel asteptarilor utilizatorilor legate de calitate si performanta.

La TOTAL, suntem intotdeauna aproape de clientii nostri pentru a dezvolta solutii specifice care sa vina in intampinarea nevoilor lor si sa le garanteze operarea si intretinerea optima a vehiculelor si echipamentelor.

Ca partener de incredere al producatorilor de masini, TOTAL isi doreste sa devina lider in furnizarea energiei responsabile. Acest lucru explica angajamentul nostru de a livra performanta sustenabila si solutii tehnice orientate catre consumator. Scopul nostru este sa promovam o mobilitate mai „curata”, atat pentru oameni, cat si pentru mediu.

Dupa mai multe luni de cercetare si dezvoltare, suntem mandri sa anuntam ca am dezvoltat doua noua game inovatoare de produse care intampina nevoile producatorilor de masini si [...]

Începând cu 1 ianuarie 2020, Renault și Castrol își combină expertiza tehnică și experiența colaborării pe circuitul de F1 pentru a furniza o serie de uleiuri de motor, special adaptate pentru vehiculele Renault.

Obiectivul comun este acela de a satisface cerințele actuale și viitoare ale clienților noștri, oferind produse și servicii inovatoare.

Cu gama recomandată Renault-Castrol GTX conduci fără griji și beneficiezi de cele mai noi tehnologii pentru a obține o performanță maximă de la vehiculul tău.

Gama Castrol EDGE 0W-40 a fost special concepută pentru a asigura performanța mașinii tale sport la fiecare drum pe care îl parcurgi.

Sursa: https://www.renault.ro/

    Back to top