FLUIDE EV: TOTAL QUARTZ SI TOTAL RUBIA.

LUBRIFIANTI PENTRU MASINI ELECTRICE

NOILE GAME DE LUBRIFIANTI PENTRU MASINI ELECTRICE TOTAL QUARTZ SI TOTAL RUBIA

Constrangerile pentru protejarea mediului si regulile care rezulta din ele obliga astazi industria auto sa inoveze constant si in acelasi timp sa raspunda cat mai fidel asteptarilor utilizatorilor legate de calitate si performanta.

La TOTAL, suntem intotdeauna aproape de clientii nostri pentru a dezvolta solutii specifice care sa vina in intampinarea nevoilor lor si sa le garanteze operarea si intretinerea optima a vehiculelor si echipamentelor.

Ca partener de incredere al producatorilor de masini, TOTAL isi doreste sa devina lider in furnizarea energiei responsabile. Acest lucru explica angajamentul nostru de a livra performanta sustenabila si solutii tehnice orientate catre consumator. Scopul nostru este sa promovam o mobilitate mai „curata”, atat pentru oameni, cat si pentru mediu.

Dupa mai multe luni de cercetare si dezvoltare, suntem mandri sa anuntam ca am dezvoltat doua noua game inovatoare de produse care intampina nevoile producatorilor de masini si ii ajuta sa construiasca masini electrice si hibride din ce in ce mai eficiente. Aceste fluide de inalta performanta ajuta masinile sa functioneze la standarde optime din momentul productiei si pana la ultima perioada din ciclul de viata.

PROVOCARILE PIETEI DE VEHICULE HIBRIDE SI ELECTRICE

Abordarea industriei auto in fata sistemelor de propulsie cu energie regenerabila sau alternativa

Tranzitia catre o energie mai curata impune astazi numeroase restrictii si reguli ce au un impact mai mare ca niciodata asupra industriei auto. Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de inovare constanta.

Din cauza preocuparii constante in ceea ce priveste consumul de carburant, care impune standarde din ce in ce mai stricte pentru nivelul dioxidului de carbon, oxizilor de nitrogen, hidrocarburilor nearse, masinile hibride si electrice sunt din ce in ce mai utilizate. Acestea reprezinta urmatorul mare pas in tehnologia auto.

Costurile bateriilor au scazut cu 75% in ultimii cinci ani, iar sistemele de propulsie revolutionare ofera performanta imbunatatita. Industria auto a prins trendul si dedica mare parte din cheltuielile de cercetare si dezvoltare masinilor electrice.

 

Masinile electrice, o piata a viitorului

In 2017 existau pe soselele din intreaga lume aproape trei milioane de masini electrice. Conform anumitor scenarii, pana in 2030, vanzarile in acest segment vor reprezenta intre 10 si 50% din piata de automoturisme. Unii producatori au anuntat chiar stoparea productiei de modele Diesel. Aceste previziuni vor putea deveni realitate doar daca masinile electrice isi imbunatatesc performanta in ceea ce priveste autonomia si viteza de incarcare.

Fluidele nu au fost o preocupare-cheie in design-ul masinilor hibride si electrice pana acum, dar astazi producatorii cauta noi produse care sa ii ajute sa tina pasul cu noile cerinte. Aceste fluide nu sunt doar esentiale pentru lubrifierea si racirea noilor tipuri de sisteme de propulsie si transmisii, ci si pentru reglarea temperaturii bateriei masinii si al altor elemente electronice.

 

Sursa: https://www.total.com.ro/

 

 

Back to top