Acest site foloseste cookie-uri.
Pentru mai multe detalii apasati AICI.

LIKE US
FACEBOOK
home > despre noi

 DESPRE NOI

Firma SC Gammis SRL este o societate cu raspundere limitata, infiintata in data de 13.01.1993, avand la inceputuri ca obiect de activitate comertul cu amanuntul tip ABC intr-un spatiu inchiriat de 16 mp pe Soseaua Sibiului, nr.82, Medias.

Din 01.05.1994 a inceput comertul numai cu Piese Auto si produse pentru intretinerea si exploatarea autovehicolelor. Activitatea s-a dezvoltat continuu si am devenit in scurt timp cea mai mare firma din domeniu pe piata locala si nu numai. 

In Martie 1995 societatea inchiriaza si apoi cumpara un spatiu destinat comertului pe Soseaua Sibiului, nr.48, Medias. Până in Decembrie 1995 functioneaza in cele doua locatii. 

In aceasta perioada isi dezvolta o retea de distributie a pieselor auto, a uleiurilor auto si industriale, a anvelopelor pentru autoturisme, camioane si utilaje din toate domeniile de activitate, care cuprinde jud.SIBIU si jud.MURES, cu personal, mijloace si logistica adecvata. Produsele se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: magazine de piese auto, service auto, parcuri auto, intreprinderi care utilizeaza uleiuri auto si industriale cit si societati comerciale agricole care dispun de utilaje agricole. 

Din Octombrie 2002 activitatea firmei s-a extins in domeniul reparatiilor auto prin deschiderea unei unitati service. Incepand cu luna iunie a anului urmator se incheie un contract de Reparator Autorizat cu SC Automobile SA privind intretinerea si repararea in garantie si postgarantie a autoturismelor marca DACIA. 

In Octombrie 2006 SC Gammis SRL devine si Dealer Autorizat Dacia pe departamentul de vanzare autovehicule noi. 

In decursul a 20 de ani de activitate firma si-a extins departamentele, oferind o gama larga de servicii si produse pentru clientii posesori de autovehicule si nu numai. 

Printre principalele servicii si produse ale societatii se numara: 

•         Vanzarea de autovehicule noi marca Dacia. 
•         Oferirea de produse financiare pentru RCI Leasing Romania pentru finantarea autovehiculelor noi 
•         Oferirea de produse de asigurare RCA si CASCO 
•         Vinzarea si distribuirea unei game largi de piese de schimb si accesorii Originale pentru autovehicule Dacia. 
•         Vinzarea si distribuirea unei game largi de piese de schimb, accesorii,uleiuri si anvelope pentru Autoturisme, Camioane, Utilaje si Masini Agricole 
•         Repararea si intretinerea autovehiculelor marca Dacia si Multimarca. 
•         Tractare auto. 
•         Oferirea de servicii de depozitare a anvelopelor vara/iarna in Hotelul de Anvelope propriu 
•         Inspectie tehnica periodica ( ITP ) pentru autoturisme, autoutilitare pana in 3,5 t, autovehicule cu tractiune 4x4, Mopede si Motociclete 
•         Inchiriere de autoturisme. 

In Martie 2009 a finalizat investitia Complexului Auto din Medias, str.Brateiului, nr.35, unde poate oferi centralizat toate aceste produse si servicii. 

In prezent Societatea detine doua puncte de lucru, Sediul Social din Str.Brateiului nr.35 si un magazin specializat in comercializarea pieselor de schimb pentru masini straine, din Medias, Soseaua Sibiului nr.48. 

SC Gammis SRL are un personal format din 23 de angajati, fiind o echipa profesionista, dinamica si mereu la dispozitia clientului. 
            
Scopul principal al societatii noastre este oferirea de servicii de inalta calitate clientilor, astfel incat sa avem clienti FOARTE MULTUMITI.
 

WEBDESIGN BY SIGMANET © 2014 | ALL RIGHTS RESERVED SITEUL OFICIAL DACIA