Acest site foloseste cookie-uri.
Pentru mai multe detalii apasati AICI.

LIKE US
FACEBOOK
home > autovehicule noi > leasing romania

LEASING ROMANIA
poza de prezentare
RCI Banque (Renault Credit International Banque) este componenta grupului Renault, care sprijina vanzarile grupului peste tot in lume.

In Romania RCI Banque este reprezentata prin filialele sale:

    RCI Leasing Romania IFN pentru leasing financiar;
    RCI Finantare Romania pentru leasing operational sau credit;
    RCI Broker de Asigurare  pentru asigurarile incheiate de catre clienti pentru autovehiculele achizitionate.

De la infiintare si pana in prezent, RCI a incheiat peste 220.000 de contracte de leasing si credit, avand portofoliu ce depaseste 40.000 de contracte active.

Serviciile RCI sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice pentru marcile grupului comercializate in Romania. Clientii pot opta pentru servicii de leasing financiar sau operational, servicii de intretinere a autovehiculului pentru o perioada prestabilita prin contract sau pentru servicii de asistenta rutiera, cu posibilitatea continuarii calatoriei in cazul imobilizarii vehiculului.

Asigurarea de viata prin RCI preia riscurile financiare de neplata a produsului achizitionat in leasing, in cazul producerii unor evenimente neprevazute, ce duc la imposibilitatea fizica a realizarii de venituri de catre titularul de contract. Prin urmare, avantajele acestor servicii sunt numeroase, atat de ordin financiar, cat si logistic, clientii micsorandu-si costurile in cazul Contractului de intretinere si protejandu-se de surprizele neplacute ce pot aparea in cursul calatoriilor, in cazul serviciului de Asistenta rutiera cu autovehicul de inlocuire.

Achizitionarea unui autovehicul este intotdeauna o decizie importanta. Noi iti propunem o formula inovativa si competitiva de finantare in leasing financiar sau operational.

Solutiile noastre de finantare corespund exigentelor bugetului alocat si sunt perfect adaptabile situatiei tale financiare.

In functie de nevoile de finantare, de stilul de viata si de tipul autovehiculului ales, va putem consilia asupra celei mai bune formule de finantare in leasing financiar sau operational, precum si asupra serviciilor Renault Finance care vi se potrivesc cel mai bine.

Oferta noastra este:

    Avantajoasa
    Accesibila
    Simpla si rapida
    Flexibila
WEBDESIGN BY SIGMANET © 2014 | ALL RIGHTS RESERVED SITEUL OFICIAL DACIA